RomâniaTV: Procurorul Cristian A. Lazăr, din dosarul lui Iohannis, reacție în plin scandal

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Procurorul din dosarul lui Klaus Iohannis, Cristian A. Lazăr, reacționează în scandalul dintre Tudorel Toader și Augustin Lazăr.

După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a publicat rezoluția de clasare a dosarului în care este implicat Klaus Iohannis, însă, de procurorul Cristian A. Lazăr, și nu de către Augustin Lazăr, procurorul din dosar a avut prima reacție, potrivit România TV.

"Rezoluția de clasare adoptată în dosar s-a întemeiat pe o anchetă efectivă, deplină, care a contat în audierea mai multor persoane, care aveau relevanță în economia cauzei, inclusiv a domnului Klaus Iohannis, care a fost audiat de două ori și a răspuns întrebărilor procurorilor. Soluția adoptată este legală și temeinică. Nu a fost contestată pe nicio cale, nu este o soluție dată de pe scaun sau fără verificări. S-au parcurs toți pașii legali, spune procurorul Cristian A. Lazăr, potrivit România TV.

Vezi și: Ordonanţa de clasare anunţată de Toader, făcută publică

Luju.ro precizează că este posibil ca Tudorel Toader să îl fi confundat pe Procurorul General Augustin Lazar cu un alt procuror de la PICCJ. Este vorba despre Cristian Lazar, adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică de la Parchetul General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel