Rolul lui Victor Ponta, stabilit de Dragnea. ”Eram cu decorativul”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat care este rolul lui Victor Ponta în PSD. Dragnea a declarat că a discutat față în față cu Ponta, la ședința CEx, că nu s-a schimbat atitudinea sa de prietenie și sprijin pentru Victor Ponta, dar nu îl va propune pentru șefia Camerei Deputaților. Președintele PSD a încercat să oprească întrebările referitoare la Ponta, declarând tranșant ”nu vreasu să fiu istoricul, comentatorul lui Ponta”.

Întrebat despre rolul pe care îl vede pentru Victor Ponta în continuare, Dragnea a spus: ”eu sper ca Victor Ponta să aibă rolul pe care l-a avut în campania locală, de sprijinire a partidului, prin acțiunile și declarațiile sale”.

Dragnea a fost întrebat de un jurnalist dacă vede pentru Ponta un rol decorativ, iar în același timp a fost lansată și o întrebare privind alegerile anticipate. Dragnea a cerut repetarea întrebării privind anticipatele. ”Nu am fost atent, eram cu decorativul”, a precizat Dragnea.

Victor Ponta s-a autopropus pentru nominalizarea ca președinte al Camerei Deputaților, din partea PSD, după ce Valeriu Zgonea a fost îndepărtat  din funcție, prin retragerea sprijinului politic. Liviu Dragnea s-a arătat nemulțumit de mișcarea lui Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel