EXCLUSIV  Robert Negoiţă, atac dur: ”În România, se fură legal”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a lansat un atac dur şi a anunţat că legea achiziţiilor publice permite furtul legal al banilor europeni în România. Bogdan Chirieac a subliniat că este o acuzaţie extrem de dură. 

"Vorbim de legea achiziţiilor publice. Oamenii ăştia vin şi spun că Bruxelles-ul nu ar trebui să se implice în România. Dom'le, o fărâmă de raţiune, o fărâmă de realism. Noi cheltuim din fericire nişte miliarde de euro care ne vin de la Comisia Europeană şi noi le cerem să nu se bage peste noi, că în România se fură banii legal. Domnule Chirieac, da, astăzi în România, pe legea achiziţiilor publice, asta schimbată acum, se fură legal în România, o spun cu subiect şi predicat şi am proprietatea termenilor", a spus Robert Negoiţă în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Legea asta cine a dat-o, legea achiziţiilor? Pentru că este o afirmaţie extrem de dură", l-am întrebat.

Primarul Sectorului 3 a dat vina pe fosta conducere a PSD. 

"Dragnea a dat-o. Eu am avut discuţii cu cine s-a ocupat de lege, inclusiv cu Darius Vâlcov, căruia i-am spus să normalizăm ţara, să certificăm societăţile cum se întâmplă în toată lumea, pentru că acolo e nenorocirea mare. Pentru că dacă ţi-a făcut o ofertă bună şi nu ai cum să îi spui ceva, îl descalifici din calificare. Lucrul ăsta nu se întâmplă nicăieri în lume, pentru că el vine cu un certificat prin care spune că poate face şcoli, grădiniţe, orice, până în cinci milioane de euro. Cum e posibil să spui că o firmă care îmi construieşte mie trei şcoli şi face o treabă bună nu mai e bună pentru altă primărie? De ce? Pentru că nu e cine trebuie!", a mai spus Robert Negoiţă. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel