REZULTATE simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018: NOTE

REZULTATE simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Vineri, 16 martie, elevii vor afla rezultatele la simularea probelor scrise de la evaluarea naţională 2018.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. NOTE edu.ro, DEZASTRU la Evaluarea Națională


REZULTATE simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Ministerul Educaţiei Naţionale a organizat în perioada 5 - 7 martie, la nivel naţional, simularea evaluării naţionale.

REZULTATE simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Pe 5 martie a avut loc proba de Limba şi literatura română, pe 6 martie - proba la Matematică, iar pe 7 martie - cea de Limba şi literatura maternă.

VEZI ȘI: Mesaj PUTERNIC pentru TOȚI părinții cu elevi care au dat SIMULARE ->> "Fiți alături de copiii voștri și, indiferent de rezultate, nu treceți cu ghetele alea butucănoase peste sufletele lor. Educația e fir continuu al vieții, nu e un examen".


REZULTATE simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Subiectele au fost elaborate de specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro şi au fost proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

Unde vor fi afișate notele la simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018

REZULTATE simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Notele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog. În situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depusă de cei interesaţi, a precizat MEN.

[citeste si]

REZULTATE simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Potrivit ministerului, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi în consiliul profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

VEZI ȘI: REZULTATE SIMULARE evaluare 2018. Edu.ro, ANUNȚ despre NOTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel