REZULTATE ALEGERI 27 septembrie. Firea, PRIMA REACȚIE - VIDEO

Gabriela Firea a transmis un prim mesaj după închiderea secţiilor de votare.

Procesul de vot s-a încheiat duminică, la ora 21.00. Gabriela Firea, candidat din partea PSD pentru un nou mandat de primar, a transmis un prim mesaj după închiderea oficială a votului. Reamintim că Gabriela Firea a votat dis de dimineaţă, la ora 7:00, fiind primul votant din secția arondată.

"Spre dimineaţă vom şti care este rezultatul final, real al alegerilor. Cifrele care se anunţă astă seara nu au cum să fie oficiale. Le luăm ca atare, dar asta nu înseamnă că avem deja, astă seara, învinşi şi învingători. Declaraţia în legătură cu rezultatul oficial o voi face mâine. (...) Vă spun sincer, propriii mei copii, prietenii mei, găseau, plătite, tot felul de filmuleţe negative la adresa mea care nu aveau nicio legătură cu realitatea. Este total incorect şi au fost lovituri nemeritate sub centură.

Repet, trebuie să mă mai nasc o dată ca să fac o astfel de campanie care nu face cinste nimănui. Eu m-am axat pe prezentarea situaţiei în care am preluat Bucureştiul, ce am reuşit să rezolv şi ce ar urma pe anii următori. (...) Indiferent de rezultatul votului, fiecare om va fi judecat după acest moment", a declarat Gabriela Firea.

VIDEO:  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel