Rezultat VOT pentru Cioloș la conducerea PLUS: ”O să regretați”

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Vot controversat pentru Dacian Cioloș la conducerea PLUS. 

Dacian Cioloș a fost singurul candidat la conducerea PLUS. În cadrul convenției naționale, în timpul votului s-a blocat sistemul. Membrii din sală nu au reușit să voteze, au fost probleme tehnice. Se pare că și membrii care n-au ajuns la Convenția Națională PLUS și urmăreau totul online au intrat să voteze pe aplicație și astfel s-a blocat totul. 

Vezi aici: Votul pentru Cioloș la conducerea PLUS a PICAT. Transmisiunea, întreruptă

Transmisiunea LIVE a fost întreruptă în contextul în care nu se reușea votul pentru Dacian Cioloș la conducerea PLUS. A fost reluată transmisiunea după zeci de minute. Ulterior, a fost spus și rezultatul votului. Au votat 1557 de delegați. 7 membri au votat împotriva lui Dacian Cioloș, reprezentând 0,45%. Au fost și abțineri - 0,38%. În final, președintele PLUS a fost ales cu 99,17% din voturi, după cum a anunțat delegata care prezintă convenția. 

Dacian Cioloș a început discursul după ce a fost ales prin a le spune: ”Mulțumesc. O să regretați pentru că o să ne punem la treabă.” El a continuat: ”Celor care-și pun întrebare Ce sens are votul acesta de o jumătate de euro când e singur candidat și cu rezultate cum întâlneam numai în vremurile de mult apuse? le spuns că e important pentru noi să începem așa cum trebuie, deci era important să avem votul pentru că trebuie să ne obișnuim cu un anumit fel de a face lucrurile. Cât mai transparent”. 

El a afirmat că ”v-am cerut un mandat de maxim un an de zile”. 

Dacian Cioloș a afirmat că obiectivul său politic este să aibă majoritatea politică în Parlamentul României pentru a putea guverna: ”Acesta este scopul pentru care am intrat în politică și principalul meu obiectiv”. 

El a anunțat că va fi pe lista pentru europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel