EXCLUSIV  Revelația care a schimbat-o pe Cristina Herea. Omul anului 2023: „Creează viață atunci când tu crezi că lumea s-a sfârșit”

2023 a fost un an plin pentru Cristina Herea, jurnalista de la România TV.

Anul care se încheie a însemnat mult pentru ziaristă atât pe plan profesional, cât și personal. A fost un an cu audiență, lansări de carte, cununie și primii pași ai fetiței sale - Ekaterina Maria.

Cristina Herea a vorbit pentru DC News despre cum a fost 2023 pentru ea și care a fost cel mai frumos moment al anului.

3. -imagine fara descriere- (cristina-herea-romania-tv_50799400.jpg)

„Am trăit într-un an cât anterior în zece! Nu pot descrie fericirea acelei clipe...”

„2023 a fost anul cu cea mai profundă încărcătură emoțională din viața mea. Au existat foarte multe momente importante și frumoase în acest an și pe plan personal, dar și profesional. Aș putea povesti despre fiecare în parte, am trăit într-un an cât anterior în zece! Au fost clipe unice, irepetabile, însă dacă ar fi să aleg unul… unul singur… aș alege momentul primilor pași ai fetiței mele, Ekaterina Maria. Nu pot descrie fericirea acelei clipe...”, ne-a spus jurnalista România TV.

La începutul anului 2023, jurnalista Cristina Herea a lansat, și în România, cartea „România necunoscută”

Cartea fusese prezentată, în premieră, la Paris. Lucrarea, tradusă și în limba engleză, aduce în atenția publicului de pretutindeni locurile cu o încărcătură spirituală și culturală aparte din România, aparent uitate de timp și istorie. Cartea este scrisă sub îndrumarea profesorului doctor Constantin Dumitru Dulcan, iar Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii, a semnat începutul cărții. Vedeți detalii despre carte aici - https://www.dcnews.ro/dupa-lansarea-de-la-paris-cristina-herea-aduce-romania-necunoscuta-acasa-la-bucuresti_910927.html

Ce a făcut cu banii strânși din vânzarea cărților

Banii strânși din vânzarea cărților au fost donați integral către două cauze: către o tânăra de 27 de ani, dependentă de dializă, care își crește singură băiețelul în vârstă de zece ani și către Misiunea Diaconia, centrul pentru mame singure, provenite din medii defavorizate.



Cea mai importantă lecție pe care a desprins-o din anul 2023


„Că exista înfrângeri care ne înalță și victorii care ne îngenunchează. Iar în cele mai importante lupte este important să ai sufletul puternic, nu trupul. Știți când am avut revelația asta? Pe 12 mai, la Fatima, când alături de peste 100.000 de pelerini, i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat, bun sau rău în viața mea, pentru fiecare lecție învățată și L-am rugat să aibă grijă de noi... Și simt că Dumnezeu m-a auzit”, ne-a mai zis Cristina Herea.

Omul anului 2023 pentru ea

A fost un an cu totul și cu totul special pentru jurnalista România TV. În 2023, s-a căsătorit cu avocatul Alexandru Chiciu. Cununia civilă a fost departe de ochii curioșilor, într-un cadru restrâns. Martorii celor doi, la cununia civilă, au fost Marcel Sâmpetru, fostul procuror general al României și soția acestuia.

„Pentru mine omul anului 2023 este Alexandru, soțul meu. Și nu doar pentru că ne-am cunoscut după pelerinajul meu la Fatima și că am ales să rămânem împreună, ci și pentru discreția cu care schimba destine, forța cu care trasează direcții pe care alții nu le intuiesc, dar și pentru bunătatea cu care ne protejează pe mulți dintre noi, fără ca măcar să știm. Dar mai presus de toate, pentru că este omul care creează viață atunci când tu crezi că lumea s-a sfârșit”, a mai spus Cristina Herea pentru DC News.

2. -imagine fara descriere- (cristina-herea-casatorie_71036200.jpg)

Alexandru Chiciu este unul dintre cei mai renumiți avocați din România. Acesta a fost procuror până în anul 2007, unul dintre cei care au pus bazele actualei Direcții Naționale Anticorupție și întâiul procuror din istorie care a trimis în judecată un ministru pentru fapte de corupție. Ca avocat, Alexandru Chiciu a asigurat apărerea într-o serie de dosare care au ținut prim planul lumii juridice din România. În prezent, acesta are și calitatea de avocat în Baroul Chișinău.

VEZI ȘI: Te-ai întrebat vreodată cu cât sunt plătiți invitații care vin la România TV de Revelion? Iată răspunsul! - https://www.dcnews.ro/te-ai-intrebat-vreodata-cu-cat-sunt-platiti-invitatii-care-vin-la-romania-tv-de-revelion-iata-raspunsul_943569.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel