Replică din PNL după ce Mihai Tudose a spus că Nicolae Ciucă e din alt film. Ionuț Stroe: Îi face să se simtă mai mici

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Photos / Alexandru Busca

Se lansează săgeți în coaliția de guvernare la început de an 2024. 

"Nu-i din filmul ăsta", a spus într-un interviu, pentru Prima News, europarlamentarul PSD Mihai Tudose despre Nicolae Ciucă. Amintim că Mihai Tudose este șeful campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare.

"Nu știu ce l-a determinat pe domnul Tudose să se transforme în analist politic la începutul anului. Nicolae Ciucă a venit în politică cu o carieră solidă, de o viață întreagă, o carieră militară, cu o recunoaștere publică, internațională, lucru care probabil pe unii îi complexează puțin. Sau în situații de genul acestora îi face să se simtă mai mici. Domnul Mihai Tudose probabil se uită la alt film, un film al politicii românești unde e nevoie de scandal, lipsă de politețe, de lipsă de competențe, de fel de fel de atacuri", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, în replică la declarațiile fostului premier PSD care consideră că Nicolae Ciucă nu este făcut pentru politică. 

Ionuț Stroe afirmă că "dacă domnul Tudose preferă o altfel de politică, una cu scandal, amintiri din epoca Dragnea, apropo de modul în care a fost nominalizat premier, România sigur nu mai vrea în acel film. Vrea altceva în 2024". 

Liderii PNL se uită și la mesajul apreciativ al lui Mihai Tudose pentru Traian Băsescu. 

”Să ştiţi că este respectat. Domnul preşedinte Traian Băsescu, cu bune, cu rele, este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, l-a lăudat Mihai Tudose pe fostul președinte Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel