Remus Pricopie - Așa aș vota!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative a transmis un mesaj de susținere pentru Maia Sandu. 

„Viitorul Președinte al Republicii Moldova are obligația să readucă țara la masa dialogului european. Acest lucru poate fi făcut doar de un Președinte integru, care lucrează pentru popor, și NU în apărarea unor interese obscure, de grup.

Preocuparea unui Președinte trebuie să fie legată de succesul copiilor și tinerilor moldoveni de azi și șansele lor de a răzbate în viață, NU de interesele politice și financiare ale prietenilor.

Respectul unui Președinte trebuie să se îndrepte către cei care au dus greul acestei țări (tineri şi bătrâni, părinți şi bunici), prin munca și sudoarea lor, NU către cei care au secătuit visteria țării.

Un viitor european nu poate fi construit decât de oameni care sunt respectați în Moldova și invitați ca parteneri de dialog în capitalele lumii, NU de exponenți ai mediocrității.

Iată de ce, dacă aș fi cetățean al Republicii Moldova, duminică, 15 noiembrie, aș vota Maia SANDU”, a scris Pricopie pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel