Reguli noi la vânzarea produselor din tutun

Noi propuneri de modificare a legislației care reglementează comercializarea tutunului au fost depuse recent la Camera Deputaților.

 

“Aceasta initiativa complexa are un rol bine definit si anume adaptarea legislatiei romanesti la uriasa ofensiva a industriei tutunului care are consecinte dezastruoase asupra sanatatii populatiei. Copiii si adolescentii sunt printre cei mai vulnerabili in fata valului de reclame sofisticate care promoveaza consumul otravii tutunului sau a altor produse in amestecul toxic din diferite produse. Alaturi de colegii mei din USR, dar si din alte partide parlamentare, prin acest proiect declansam un razboi total impotriva celor care atenteaza la sanatatea noastra”, a explicat Emanuel Ungureanu, inițiatorul noilor regelmentări.

În expunerea de motive se spune că: ”ca aproape jumatate de milion de copii romani cu varsta intre 10 si 18 ani (477.050), reprezentand aproximativ un sfert din totalul copiilor din aceasta categorie de varsta, au incercat cel putin o data in viata sa fumeze.

CITEŞTE MAI MULTE PE DC BUSINESS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel