Real Madrid - Solari, decizie după înfrângere cu Ajax

Real Madrid - Solari, decizie după înfrângere cu Ajax
Real Madrid - Solari, decizie după înfrângere cu Ajax

Real Madrid - Antrenorul Santiago Solari a făcut primele declarații după calificarea pierdută în fața celor de la Ajax Amsterdam.

Santiago Solari nu intenţionează să demisioneze din postul de antrenor al echipei Real Madrid, însă recunoaşte că înfrângerea categorică suferită în faţa olandezilor de la Ajax Amsterdam (1-4), a fost una 'dureroasă', în ciuda faptului că elevii săi au făcut 'toate eforturile posibile' pentru a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

'Suntem trişti, este dureros. Am făcut toate eforturile posibile, însă acest lucru nu a fost suficient. Suntem eliminaţi', a declarat Solari la finalul partidei de pe stadionul Santiago Bernabeu. Întrebat dacă este sfârşitul unui ciclu la Real Madrid, tehnicianul argentinian a răspuns: 'Acestea sunt opinii care vă aparţin. Noi suferim şi suntem aici pentru a face eforturi şi a munci în continuare. Această seară este, fără nicio îndoială, una tristă. Nimănui nu îi place să piardă şi cu atât mai puţin unei atât de clar. Însă sezonul continuă. Ne mai rămâne campionatul. Este, desigur, o mare diferenţă (de 12 puncte faţă de liderul FC Barcelona - n.red.) însă trebuie să ne ridicăm. Real se ridică întotdeauna'.

Real Madrid - Solari, despre demisie

Referitor la o eventuală demisie din postul de antrenor, Solari le-a spus ziariştilor prezenţi la conferinţa de presă:

'Nu am acceptat să vin şi să-mi asum acest rol într-un moment atât de dificil pentru club, iar acum să arunc prosopul. Este dreptul dumneavoastră să aveţi o opinie. Eu am venit aici ca să muncesc şi să dau tot ceea ce am mai bun în mine şi în jucătorii mei. Trebuie să fim profesionişti şi să venim mâine la antrenament pentru a lucra şi a fi mai buni'.

Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor în ultimele trei sezoane, părăseşte competiţia în optimile de finală, în ciuda faptului că reuşise să se impună cu 2-1 pe terenul lui Ajax, în meciul tur. Olandezii au reuşit să marcheze însă de patru ori în returul de la Madrid, prin golurile lui Ziyech (7), Neres (18), Tadic (62), Schoene (72), în timp ce pentru Real a înscris Asensio (70).

Citește și:

Legea bugetului. Sesizarea lui Iohannis, decizie la CCR

Liga Campionilor - Clasamentul golgheterilor ediției actuale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel