UPDATE Răzvan Ciobanu, deces. Primele informații de la IPJ Constanța

Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu, deces - IPJ Constanța a oferit primele informații din cercetarea de la fața locului, într-o intervenție telefonică la România TV, luni dimineața.

Răzvan Ciobanu, deces - Primele informații au fost oferite de Andreea Munteanu de la IPJ Constanța, care a precizat că ”este vorba despre un accident rutier mortal pe DJ 226. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani care a decedat la fața locului. Acesta a fost găsit lângă autoturism, din cauza impactului puternic.

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre o auto-accidentare, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a acroșat mai mulți copaci. Din primele informații, bărbatul circula dinspre Mihai Viteazu către Constanța, iar acea porțiune de drum nu este recunoscută ca fiind periculoasă. El era singur în mașină. Colegii mei au ajuns la fața locului unde desfășoară cercetarea specifică”, a declarat purtătoare de cuvânt a IPJ Constanța.

UPDATE Răzvan Ciobanu, deces - Apelul privind accidentul în care a fost implicat creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost dat la 112 la 07:15, de către un bărbat care trecea prin zonă. ”Nu s-au văzut urme de frânare pe carosabil. De la punctul în care a părăsit carosabilul până la impactul cu copacii este o distanță de aproximativ 1 km” a mai declarat Andreea Munteanu.

Citește și: Răzvan Ciobanu a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel