Război PNL-USR, la alegeri: Tinerii, masă de manevră! Lăsați vârstnicii să voteze!

„S-a încercat deja să se profite de pandemia COVID. Nu luaţi în seamă toate aceste mesaje prin care se încearcă panicarea dumneavoastră, și-a îndemnat electoratul primarul din Timișoara, Nicolae Robu.

Robu susține că vârstnicii din Timișoara sunt mințiți pentru a fi descurajați să participe la vot, și arată spre altă formațiune de Dreapta, respectiv USR-PLUS, care are propriul candidat la Primărie. ”Sunteţi cetăţeni ai acestui oraş şi trebuie să fiţi la vot alături de tineri, nu vă lăsaţi speriaţi de astfel de mesaje lansate special să vă sperie”, a spus Nicolae Robu.

„Aceştia se pretind intelectuali? Ei cred că oamenii simpli ai acestui oraş nu-i taxează pentru o asemenea atitudine? Ei ştiu că la o prezenţă mare la vot, nu au nicio şansă şi atunci încearcă să intoxice şi să sperie populaţia să nu meargă la urne, ca pe acest fond să le crească lor procentele, pentru că ei se duc cu fanatism. Pe asta se bazează”, a afirmat Nicolae Robu.

Au crezut în lozinci, au fost masă de manevră!

Liderul liberal a făcut distincție între alegătorii USR și activiștii partidului.  „Sunt oameni de bună credinţă (simpatizanții USR-PLUS), care au crezut că aceşti activiști chiar vor binele public, pentru că sunt oameni valoroşi. Ar fi o nenorocire pentru comunitatea noastră, aşa s-a ajuns în istorie să ajungă la putere oameni fără scrupule, care reprezentau cu totul alte interese decât cele ale comunităţii. Mai ales tinerii au fost cei care au crezut în acele lozinci frumoase. Când s-au trezit a fost târziu, constatând că au fost doar masă de manevră în tot ceea ce s-a întâmplat. Noi nu discutăm la scara omenirii, ci la cea locală , unde comunitatea noastră a funcţionat în linişte şi securitate”, a spus Nicolae Robu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel