Rareș Bogdan: Simt o energie cum nu am mai simțit, simt energia valului care îi va spulbera

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareș Bogdan a făcut ultimele declarații din postura de candidat PNL la europarlamentare.

”Astăzi, ultima zi de campanie electorală, o campanie electorală extrem de dificilă, dar una care ne-a arătat, după ce am străbătut toate județele României, ne-am întâlnit cu zeci de mii, sute de mii, milioane de oameni aici, sau în Diaspora, că România nu îi mai vrea. S-a încheiat. A venit clipa eliberării, o clipă așteptată de către toți cei care iubesc cu adevărat România, de către toți cei care cred în forța schimbării, care cred în forța oamenilor cinstiți, a oamenilor care își iubesc țara, a oamenilor cu frică de Dumnezeu, a oamenilor care urăsc grobianismul, mitocănia și minciuna.

A fost o experiență extraordinară pentru mine, care vin din presă, iar faptul că am strâns zeci și zeci de mii de mâini, că am privit în ochi oameni, mi-a arătat că România nu se predă, că România noastră, o România europeană, nu este pierdută. Credeți-mă, mai rămâne un singur pas și cu siguranță românii îl vor face. Duminică, la vot. Duminică, fiecare dintre cei care conștientizează pericolul acaparării totale a unei țări, trebuie să își convingă apropriații, trebuie să își convingă vecinii și mai ales, trebuie să meargă până la secția de vot. Votul este puterea dumneavoastră, e puterea noastră, alianța dintre dumneavoastră și noi de a ne apuca de treabă, de a schimba cu adevărat această țară în bine”, a zis Rareș Bogdan.

Mesaj pentru Diaspora

”Vreau să îi asigur pe frații noștri din Diaspora, pe cei cu care ne-am întâlnit la Roma, la Londra, la Valencia, la Madrid, la Paris, la Milano sau toți cei care ne-au scris cărora le știm problemele, că duminică, România are nevoie de dumneavoastră, dragii mei. România are nevoie de dumneavoastră, iar dumneavoastră trebuie să dați o șansă acestei țări pe care știu că o iubiți, de care vă este dor, în care vreți să vă întoarceți. Știu că vă sunt părinții multora aici și copiii, soțiile și seara puneți pune capul pe pernă cu ochii în lacrimi.

Duminică este nevoie de dumneavoastră cum a fost în 2014. Nu o să uităm gazele de la Torino și nu o să uităm umilirea noastră și a dumneavoastră în Piața Victoriei, vinovații vor plăti peste asta. Dar pentru ca vinovații să plătească, pentru ca România să fie eliberată, pentru ca această țară să fie acolo unde îi este locul, dumneavoastră trebuie să votați, dumneavoastră, cei din diaspora și dumneavoastră, cei din România. Simt o energie cum nu am mai simțit, simt energia valului care îi va spulbera. Sunt disperați, fac greșeli, aruncă promisiuni fără acoperire și doar dumneavoastră puteți să-i opriți.

Ne vedem duminică, la vot! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi și nu uitați, că dumneavoastră puteți elibera România! Viitorul copiilor dumneavoastră, bătrânețea liniștită a părinților dumneavoastră stă în votul dumneavoastră.

Vă așteptăm alături pentru a reclădi această țară!”, a mai zis Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel