Rapidul, aproape să fie preluat de un investitor-surpriză

copos
copos

George Copos, a declarat, marţi, că Rapid ar rămâne pe mâini bune în cazul în care omul de afaceri Gruia Stoica cumpără gruparea giuleşteană.

"M-aş bucura enorm de mult pentru Rapid dacă se realizează tranzacţia cu domnul Gruia Stoica. Este un om extraordinar, un om potent financiar, l-am cunoscut acum câteva zile. Rapid rămâne pe mâini bune, categoric. Ar fi cea mai mare bucurie pentru mine ca dânsul să preia clubul", a spus Copos pentru Mediafax.

 Oficialul rapidist susţine că este dispus să cedeze gratuit acţiunile pe care le deţine cu condiţia ca Gruia Stoica să preia datoriile care rămân după admiterea tabelului de creanţe de către Tribunalul Bucureşti în dosarul de insolvenţă al clubului. "Pe mine nu mă interesează niciun ban, preţul chiar nu contează. Noi am cheltuit în ultimii ani 23,5 milioane de euro şi suntem dispuşi să renunţăm la tot. Cumpărătorul ar trebui să achite ceea ce rămâne după insolvenţă, după definitivarea tabelului de creanţe", a afirmat George Copos.

 Acţionarul majoritar al grupării giuleştene îşi reproşează că nu a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă în 2008, când a preluat administrarea clubului de la investitorul Fathi Taher. "Cea mai mare greşeală a fost că am gândit cu inima. În 2008 trebuia să ducem clubul în insolvenţă. Am crezut însă că îl putem salva şi altfel, dar nu am reuşit", a adăugat George Copos.

 Omul de afaceri Gruia Stoica a precizat într-un comunicat de presă remis, marţi, agenţiei de presă Mediafax, că analizează propunerea făcută de acţionarul majoriotar al FC Rapid, George Copos, privind cumpărarea grupării giuleştene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel