Ramona Mănescu trimite Corpul de Control la companiile de cale ferată

Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor, a decis trimiterea Corpului de Control la cele trei companii de cale ferată pentru a verifica toate contractele încheiate  în ultima perioadă. De asemenea, premierul Victor Ponta a declarat că și Corpul de Control al Guvernului se va alătura celui dispus de ministrul Transporturilor.

“Cu doamna ministru împreună verificăm tot ce s-a făcut la toate structurile de căi ferate, că e vorba de infrastructură, călători, marfă. În măsura în care există nereguli, fiţi siguri că doamna ministru, cu sprijinul corpului meu de control, vom lua toate măsurile necesare. Dar nu are rost să vorbim în teorie, vorbim cu probe”, a declarat premierul Victor Ponta, răspunzând la întrebarea gândul.

„Am trimis Corpul de control, o comisie formată din Corpul de control și funcționari ai Ministerului Transporturilor, specialiști pe domeniul acesta de infrastructură feroviară, tocmai pentru a vedea în ce măsură în momentul de față pot să fac un anunț cu privire la situația pe care am găsit-o, pentru că vreau să vă fac un anunț”, a declarat ministrul Ramona Mănescu.

Gândul a scris marţi că un offshore înregistrat în Ciudad de Panama, în Republica Panama, având un capital social de 1.000 de dolari şi un birou în Geneva, Elveţia, a încheiat recent cu CFR Călători un acord-cadru în valoare finală de 1.750.950 dolari SUA pentru livrarea de piese pentru locomotive diesel electrice.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel