Ramona Mănescu, comisar european. Răspunsul ministrului de Externe

Legat de știrea apărută în spațiul public în care se spunea că ministrul de Externe nu și-a dat demisia din Guvernul Dăncilă pentru că ar viza funcția de comisar european, Ramona Mănescu a răspuns marți seara.

Ramona Mănescu a oferit precizări privind zvonul că ar urma să fie propusă pentru funcția de comisar european, într-un răspuns pentru Realitatea Tv:

”Nu am avut astfel de discuții cu premierul. Doamna prim-ministru decide pe acest subiect și gestionează negocierile cu oficialii europeni. Important este ca România să obțină un portofoliu bun, iar viitorul comisar european din partea României să-și  facă treaba așa cum trebuie în această funcție. Există deja două nume propuse din partea României, printr-un demers oficial. Îmi doresc ca România să obțină un portofoliu cât mai important. Este importantă concentrarea pe creșterea rolului și a contribuției României în cadrul Uniunii Europene și, din acest punct de vedere, voi participa la toate acțiunile pentru îndeplinirea acestor obiective”, este reacția ministrului de Externe al României, Ramona Mănescu, la Realitatea Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel