Raluca Turcan: Nu văd o problemă în constituirea unui nou partid de dreapta

turcan
turcan

Vicepreședintele PDL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că nu vede o problemă în constituirea unui partid de dreapta, dacă acesta va respecta valorile eșicherului politic din care aparține și va face opoziție USL.

”Nu văd o problemă în constituirea unui nou partid de dreapta dacă acesta serveşte valorile de dreapta şi face opoziţie la USL. Mi s-ar părea imoral ca acest partid să se facă cu oameni din Partidul Democrat Liberal sau de pe la alte partide şi care să se definească ca opoziţie la opoziţie sau să pledeze pentru unitatea dreptei prin destrămare. Opoziţia la opoziţie ar însemna jocurile PSD şi chiar ale lui Victor Ponta. Unitatea dreptei înseamnă politică de dreapta, politică împotriva alianţei de stânga a USL şi în interesul cetăţeanului. Dacă lucrul acesta se realizează, nu văd o problemă”, a spus Turcan, citată de Agerpres.

Ea consideră că nemulțumiții din PDL ar trebui să ia legătură cu conducerea partidului și să înțeleagă în ce constă mandatul lor de parlamentar și de oameni politici.

Consilierul prezidențial Gabriel Berca a confirmat, marți seara, că se va crea în zilele următoare Partidul Popular.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel