Radu Tudor, dezamăgit după „bomba de presă” a lui SRS despre Băsescu

radu-tudor
radu-tudor

Jurnalistul Radu Tudor susține că dezvăluirile lui Sorin Roșca Stănescu privind presupusele conturi din străinătate ale lui Traian Băsescu reprezintă una dintre cele mai mari bombe de presă a ultimilor ani. Cu toate acestea, Radu Tudor se declară complet dezamăgit.

„Este pentru prima oară după 1989 când un om politic vine cu declarații politice oficiale și spune că președintele României are conturi în bănci din străinătate. Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai mari bombe de presă”, a spus moderatorul, în ediția de marți a emisiunii „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Dezamăgit de interesul presei față de acest subiect

El se declară însă dezamăgit de modul în care mass-media din România au tratat această informație.

„Faptul că aceasta informație a fost tratată așa - aproape la și altele, când la televiziunile din România se fac breaking news-uri cu Cioacă, pentru mine este așa... Dacă tu, Dana Grecu, spui ceva despre mine, umplii de galben toate televiziunile din România. Pentru că se presupune că mă cunoști destul de bine, lucrăm de șase ani împreună și se va prelua citatul tău. Mă contrariază reacția din presă. Ca jurnalist, vezi o sursă oficială - un senator al României. Iei cazul și îl mediatizezi. Poate lumea nu vrea să știe despre conturile președintelui. Pentru mine subiectul este dea dreptul spectaculos și aștept să văd ce este adevarat și ce nu”, a mai declarat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel