Radu Banciu: Florin Salam este reprezentativ pentru România

Radu Banciu a vorbit despre cele mai populare căutări după nume făcute de români pe Google în acest an.

Revista Time a căutat pentru noi și a făcut un clasament al anului 2015. Ce au căutat românii cel mai mult pe net? Au fost nume clasice precum Simona Halep și Gabriel Cotabiță. Simona Halep era interesant cu cine s-a mai cuplat că tenis nu prea a jucat în 2015. Cât despre Gabriel Cotabiță, voia lumea să vadă dacă a murit sau nu, că nu mai avea răbdare să se uite la știri.

Cel mai căutat nume a fost cel al manelistului Florin Salam. Ăsta e reprezentativ pentru România. Mi s-a întâmplat și mie să bat doar litera ”s” și primul lucru să apară Salam, Florin Salam. Kim Kardashian, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt la alții, la noi e Salam.

Moldovenii și ucrainenii l-au căutat pe Putin. Măcar la ei era firesc, ca și cum noi l-am fi căutat pe nea Nicu. Sigur că dacă la noi ar fi fost internet pe vremea lui Ceaușescu toți îl căutau pe nea Nicu și eventual pe Lenuța. Uite că și la ei după Putin vine Ludmila, fosta soție a liderului de la Kremlin.

Bulgarii l-au căutat pe Florin Salam al Bulgariei. Un star pop, un Michael Jackson mai corect al Bulgariei, care, pentru că nu putea să-și spună Michael Jackson sau Maradona din Carpați, e supranumit Florin Salam al Bulgariei. Noi și cu bulgarii căutăm ce știm mai bine, adică astfel de muzică”, a spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel