PSG - Olympique Marseille. Mauricio Pochettino câștigă primul trofeu din carieră după trei partide la parizieni

Mauricio Pochettino a reușit să câștige primul trofeu din cariera sa de manager, după ce a condus-o pe Paris Saint-Germain în victoria din fața rivalilor de la Olympique Marseille, în Supercupa Franței, miercuri seara.

Conform BBC Sport, fostul antrenor de la Tottenham Hotspur a fost numit în urmă cu trei partide la parizieni. Mauro Icardi a reușit să înscrie în minutul 39, dublat apoi de Neymar, din penalti, în minutul 85. Dimitri Payet a reușit să reducă din diferență la finalul timpului regulamentar (min. 89), însă Marseille nu a putut egala, scorul stabilit fiind 2-1 pentru PSG.

 Victoria parizienilor le continuă dominarea fotbalului francez, câștigând 19 din ultimele 20 de finale în cupele domestice și cucerind campionatul Ligue 1 de opt ori în opt sezoane. Pochettino nu a reușit anterior să câștige vreun trofeu în aproape patru ani la Espanyol, 16 luni la Southampton și cinci ani și jumătate la Tottenham Hotspur. În 2015 și 2019, argentinianul a pierdut finala Cupei Ligii, respectiv Champions League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel