PSG. Demisie Emery: „Plec din vară”

psg01
psg01

După doi ani pe banca tehnică a clubului de pe Parc des Princes, antrenorul spaniol va părăsi echipa la finele stagiunii, după ce a ratat câștigarea vreunui trofeu de Liga Campionilor.

Unai Emery, antrenorul principal al clubului francez Paris Saint Germain (PSG), a recunoscut vineri că pleacă de la echipa campioană a Franței în această vară. Cu toate că a adus în vitrina clubului titlul în Ligue 1 și Cupa Ligii franceze de fotbal, mandatul spaniolului este umbrit de eșecuri pe plan internațional.

Ghinion în Europa

În două sezoane de Liga Campionilor sub conducerea lui Emery, PSG a fost eliminată în faza 16-imilor, cel mai recent în fața lui Real Madrid, după ce anul trecut a fost umilită cu 6-1 de FC Barcelona, în martie 2017.

„Le-am spus jucătorilor că voi pleca. Le mulțumesc președintelui Nasser Al-Khelaifi și directorului sportiv Antero Henrique, suporterilor și tuturor jucătorilor pentru aceste două sezoane”, a declarat Emery, care va conduce echipa de pe banca tehnică în cele patru etape de Ligue 1 rămase de disputat în stagiunea 2017-18.

Constelație de vedete

PSG și-a adjudecat titlul național pe 15 aprilie cu o victorie zdrobitoare (7-1) împotriva secondantei AS Monaco.

Din 2011, de când clubul francez a fost cumpărat de un grup de investiții din Qatar, PSG a devenit unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, transferând jucători de marcă precum Edson Cavani, Dani Alves, Angel di Maria, iar mai recent Neymar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel