PSD, tensiuni. Bogdan Chirieac: Puciștii au o mare problemă

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Bogdan Chirieac a explicat, la România Tv, care este marea problemă a puciștilor din PSD, dar și ce se va întâmpla, în următoarea perioadă, în interiorul partidului. 

"Puciștii au o mare problemă. Nu au lider. Doamna Firea era liderul direct, dacă mă întrebați, real al mișcării, dar cei din spatele dânsei, și acolo erau niște dinozauri grei, unii cu solzi, cu codă, cu gheare, adică greuceni, nu o recunoșteau pe dânsa drept lider chiar dacă mergeau în spatele doamnei Firea. Doamna Firea îi domină, în mod real, totuși e vorba de un mamifer, evoluția arată în așa fel încât doamna Firea era peste. Numai că ei nu o acceptă pe doamna Firea lider. Și în momentul ăsta în București, traficul ăla a făcut ravagii, suntem cel mai aglomerat oraș din Europa și locul cinci în lume. Chestiunea asta se răsfrânge.

Problema este că dacă dai un puci, trebuie să ai și liderul, nu spui că rămâne doamna Viorica Dăncilă și apoi vedem noi cum facem. Din cauza asta mișcarea, de la bun început, a fost necredibilă. Eu cred că se va încheia. Chestiunea cu puciul se încheie, cred că Liviu Dragnea, care nu a pierdut nicio bătălie politică, își va recăpăta partidul. Acum că o să taie un cap, două sau niciunul, o să vedem ce se întâmplă. Și cred că apariția unui inamic exterior partidului ar putea să îl ajute", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel