EXCLUSIV  PSD, mutarea despre care toți vorbesc înainte de 27 septembrie. Stroe Felix: Creștere spectaculoasă!

politician
politician

Candidatul pentru șefia Consiliului Județean Constanța, Stroe Felix, a vorbit despre independentul pe care l-a desemnat să se întreacă pentru Primăria Mangalia, Mohammad Murad.

„Din punct de vedere politic ați făcut un gest fără precedent în țara noastră. La Mangalia, este un candidat independent, un om de afaceri cu realizări incontestabile în management și turism, Mohammad Murad. Ați retras candidatul PSD de la Mangalia pentru a-l sprijini pe Murad cu partidul dumneavoastră și o coaliție de șase partide, incluzând și PMP, fiindcă dumneavoastră, ca și constănțean, considerați că Mangalia are o șansă mult mai importantă dacă iese el primar decât actualul primar de la PNL”, a explicat Bogdan Chirieac, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS acordat de Stroe.

Un candidat independent foarte puternic

„Mohammad Murad este un candidat independent foarte puternic. Partidul Social Democrat, în general, organizația județeană Constanța, în special, nu sunt încremenite într-un proiect, pe o idee. Formația de ofițer de stat major mă face să-mi fac evaluări și reevaluări permanente, iar noi, la Constanța, ne-am evaluat săptămânal candidații”, a argumentat politicianul PSD.

„La Mangalia, domnul Murad, unul dintre marii investitori în domeniul turismului, care a investit multe milioane de euro în turismul din Mamaia sau la Olimp, un om care știe despre ce este vorba când vorbește de turism, era în topul preferințelor. Pe mine, de municipiu mă leagă lucruri speciale. Este orașul în care s-a născut băiatul meu, este orașul în care am sute de camarazi, este orașul care, din păcate, astăzi se află într-un faliment nedeclarat. Nu merită Mangaliuța așa ceva”, a continuat Stroe.

O evaluare pentru viitorul municipiului Mangalia

„Atunci, am făcut o evaluare. Constatând că noi în continuare nu vom crește spectaculos, în timp ce Mohammad, care era la procente bune în fața noastră, creștea spectaculos săptămânal, am zis că este mai bine să ne conjugăm eforturile și să sprijinim un independent. Mohammad Murad nu s-a înscris în partid și zic, cum îl cunosc, că are principii, mai român decât mulți români”, a conchis Stroe Felix.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel