EXCLUSIV  ”PSD, ciuma roșie!”, momentul MARII SCHIMBĂRI. Ilan Laufer: DISTRUCTIV. O să vină clipa în care o să se vadă

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, a vorbit la DCNews LIVE, despre frâna pe care o pune României conceptul dezbinării, adoptat nu doar de către politicieni, ci și de către cei care vor să dispară ceea ce ei numesc ”ciuma roșie”. 

După ce i s-a atras atenția că există un segment în societate care dorește să fie orice numai ca să nu fie PSD, partid pe care-l descriu drept ”ciuma roșie”, ministrul Ilan Laufer a subliniat: ”Este absolut greșit. Este un mod distructiv pentru societatea românească.”

[citeste si]

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a explicat: ”Am avut ocazia să merg în mai multe țări și să mă întâlnesc cu omologi, cu miniștri și chiar și cu prim-miniștri. Vă pot spune o concluzie tristă: România, tocmai din cauza acestui aspect nefericit, că nu există o coordonare în ceea ce înseamnă politica externă și că nu există un `all in` al nostru în ceea ce înseamnă dezvoltarea intereselor noastre la nivel internațional, eu vă spun sincer că România se află sub 25% din potențialul pe care țara noastră îl are la nivel internațional, din toate punctele de vedere: să fim membri în anumite structuri, să fim mai vocali, să fim mai influenți, să stăm la masă când se iau decizii importante. Noi nu am făcut nimic ca să fim acolo în mod real. Atât timp cât nu există o unitate în ceea ce înseamnă politica externă, nu-i mai deranjăm pe alții și suntem foarte convenabili. România are un potențial de cinci ori mai mare în ceea ce înseamnă politică externă, implicare economică pe plan mondial. O să vină momentul și clipa în care sunt convins că o să se vadă lucrul acesta și va exista unitate în România pe politica externă și atunci o să vedeți ce mare schimbare va fi”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel