PSD a organizat marș de 1 mai

Reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui au organizat, luni, un marş pentru a marca ziua Ziua Internaţională a Muncii, la care au participat în jur de 100 de membri şi simpatizanţi ai partidului. 

Participanţii la marş au străbătut distanţa dintre Piaţa Centrului Civic al municipiului Vaslui şi Parcul Copou, fluturând steaguri roşii şi împărţind cetăţenilor baloane şi steguleţe roşii cu însemnele PSD. 

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a subliniat că în fiecare an ziua de 1 Mai trebuie să reprezinte un bun prilej pentru aducerea în discuţie a eforturilor celor care au luptat pentru drepturile muncitorilor. 

'În general, ziua de 1 Mai a ajuns să fie asociată cu petrecerile, dar este foarte important să găsim prilej pentru a discuta mai mult despre valoarea muncii, despre eforturile care au fost depuse de militanţii pentru drepturile celor ce muncesc. Vasluienii ni s-au alăturat în număr destul de mare şi le mulţumim pentru acest lucru', a declarat liderul PSD Vaslui. 

La acţiune au participat liderii locali ai partidului, parlamentari PSD, dar şi simpli membri şi simpatizanţi. Dacă în anii trecuţi cu ocazia acţiunilor similare organizate de 1 Mai social-democraţii ofereau în mod gratuit mici şi bere cetăţenilor, acum nu s-a mai întâmplat acest lucru, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel