Proteste magistrați. Victor Alistar (CSM): Lucrurile nu vor rămâne așa

Protest magistraţi
Protest magistraţi

Victor Alistar, membru CSM, cere magistraților care au participat la proteste să nu mai dea curs la astfel de momente și să își apere profesia și respectul asupra justiției. CSM va acționa în acest sens. 

”Vom ajunge ca magistrații să se solidarizeze cu asemenea neajunsuri din Sistem. Eu cred că atât CSM cât și magistrații trebuie să nu mai dea curs la astfel de solidarizări sub sloganuri generice, ci să apere profesia, respectul asupra justiției, să redea încrederea oamenilor în ei. Secția de procurori și de judecători va decide despre solidarizarea acestor magistrați. Lucrurile nu pot rămâne așa. Unii sunt, mai degrabă, activiști decât magistrați. Nu au dreptate atunci când apără greșeli și erori, ci când apără jurământul. Ei ies din zona de onestitate, e o minoritate. ”, a declarat Victor Alistar, la Antena 3. 

Eu cred că răspunsul la protocoale este o analiză serioasă și un răspuns al societății pentru că asta are de făcut CSM. Și trebuia să mai fac o rectificare, protocolul cu Doi și un sfert nu este încheiat de Înalta Curte ci de Parchetul General, îl așteptăm și pe acela cu mare interes. Mass-media a relevat în anumite momente existența lor., a adăugat Victor Alistar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel