PROTESTE Londra. Cine este bărbatul care a cărat în spate un adversar rănit. Te lasă FĂRĂ CUVINTE - FOTO

Patrick Hutchinson este bărbatul admirat de o lume întreagă după gestul său din timpul ciocnirilor de sâmbătă dintre manifestanții Black Lives Matter și londonezii ieșiți să apere statuile din capitala Regatului Unit. 

Poza surprinsă sâmbătă seară în apropiere de staţia Waterloo din Londra a făcut înconjurul lumii. În aceasta apare Patrick Hutchinson, un bărbat de culoare, fotografiat în timp ce ducea în spate un bărbat alb rănit grav în urma  violențelor dintre cele două tabere. Patrick Hutchinson a fost lăudat în lumea întreagă pentru gestul lui lipsit de egoism.

'Am făcut ceea ce trebuia făcut. Practic, am salvat un om de la moarte. Principala mea preocupare era să evit o catastrofă', a spus Hutchinson, pentru BBC.

VEZI ȘI RĂZBOIUL statuilor BUBUIE în Europa. Noi VANDALISME la Liverpool, Rotterdam și Bruxelles - FOTO

Vorbind despre evenimentele care au dus la fotografie, Patrick Hutchinson a declarat că a fost alături de prietenii săi la protestul Black Lives Matter. În momentul când unul dintre amicii săi a văzut o altercație violentă în vârful scărilor de la Southbank Center, în apropiere de Waterloo, Patrick s-a hotărât să intervină. Acesta a spus că l-a ajutat pe bărbatul căzut pe trepte pentru că nu a dorit ca principalul motiv al protestelor să fie pierdut într-un moment de violenţă.

Hutchinson a explicat că, în acelaşi timp, erau oameni care încercau să îl protejeze şi care i-au mulţumit după ce l-a scos pe bărbat din mulţime.

VEZI ȘI Noi CIOCNIRI VIOLENTE la Londra. Protestatarii au luat cu ASALT Palatul Buckingham - VIDEO

'Vreau să văd egalitate pentru toţi. Sunt tată şi bunic şi mi-ar plăcea să îmi văd copiii mai mici, nepoţii, nepoatele că au o lume mai bună decât cea în care am trăit eu. Lumea în care am trăit eu a fost mai bună decât a bunicilor şi a părinţilor mei şi, sperăm, putem continua până ce vom avea egalitate totală pentru toţi', a mai afirmat Patrick Hutchinson.

VEZI ȘI Ministrul Justiției aruncă BOMBA: Ei sunt agenții străini care exacerbează VIOLENȚA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel