Proteste Franța. Răsturnare de situație. S-a aflat cine se află pe străzi

Proteste Paris
Proteste Paris

Vestele galbene protestează din nou pe străzile capitalei Franței. Mii de "veste galbene" se îndreaptă și în acest weekend către Paris, scandând împotriva președintelui Emmanuel Macron.

Invitat în platoul România TV, Christian Ciocan, comisar-șef de poliție, a făcut declarații bombă! Acesta a mărturisit că vestele galbene de la Paris nu știu ce vor și că, pe străzi, se află Compania Republicană de Securitate.

Christian Ciocan, dezvăluire șoc


"Vestele galbene nu știu ce vor. Acolo, pe străzi, nu se află nici polițiști, nici jandarmi, ci reprezentanți ai Companiei Republicane de Securitate".

Peste o mie de manifestanţi se aflau sâmbătă în jurul orei 11:00 pe străzile capitalei Franţei, pentru al cincilea weekend consecutiv de proteste, şi aproximativ 60 de persoane au fost arestate, a anunţat prefectura poliţiei din Paris, relatează AFP.

VEZI ȘI Proteste Paris. Chirieac: Au o singură șansă să înceteze

Circa 60 de persoane au fost arestate, mult mai puţin faţă de cele 500 de arestări înregistrate la aceeaşi oră sâmbăta trecută, conform poliţiei.

Aproximativ 200 de protestatari, împărţiţi în grupuri mici, au ajuns pe Bulevardul Champs-Elysees la câteva minute după redeschiderea parţială a arterei de circulaţie de către poliţie. Manifestanţii au mărşăluit într-o atmosferă de calm, potrivit unui jurnalist AFP.

Ministerul de Interne francez a anunţat că aproximativ 69.000 de ofiţeri de poliţie au fost desfăşuraţi sâmbătă în Franţa, cu o prezenţă mai mare în oraşele Toulouse, Bordeaux şi Saint-Etienne, relatează Reuters.

CITEȘTE ȘI Proteste Paris. Primele incidente. Cum au reacționat jandarmii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel