Proiecte Start-up Nation, pe OLX. Oprea: Se transmit și toate obligațiile

Radu Oprea a făcut mai multe clarificări cu privire la vânzarea proiectelor Start-up Nation pe OLX și alte platforme de acest gen.

Vânzarea proiectelor Start-up Nation pe platforme gen OLX nu e un lucru rău, deoarece prin vânzare se transmit şi toate obligaţiile şi există responsabilitatea tranzacţiei, a declarat luni ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), Ştefan Radu Oprea, la dezbaterile privind proiectul de buget al ministerului pentru anul în curs.

"Să ştiţi că nu e chiar ceva rău. Orice preluare a unui proiect Start-up Nation se face în condiţiile în care a fost câştigat acel program. Se transmit toate obligaţiile. Ceea ce înseamnă că responsabilitatea există", a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri după ce un parlamentar al Opoziţiei a arătat că există numeroase anunţuri pe OLX prin care se oferă spre vânzare proiecte finanţate prin Start-up Nation.

Citește și: Cernavodă, parteneriat China. Ministrul Energiei: Nu mai avem ce discuta

Avem fondurile necesare

Oprea a adăugat că, începând din 2019, proiectele Start-up Nation vor avea obligaţia de a afişa sigla Start-up Nation în locaţii.

"Anul acesta vor fi 10.000 de proiecte, avem fondurile necesare bunei desfăşurări a programului. Spiritul antreprenorial, esenţa Start-up Nation, trebuie dezvoltat acolo unde este mai puţin prezent. Am constatat că există o sinergie, un potenţial de dezvoltare în comun a celor care au început împreună Start-up Nation. Vrem să îi punem împreună pe acei oameni care reuşesc prin Start-up Nation. De anul acesta va exista obligaţia de a afişa sigla Start-up Nation", a adăugat Oprea.

Bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) pentru anul 2019 a primit, luni, aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate reunite din Camera Deputaţilor şi din Senat.

Un număr de 23 de parlamentari au votat în favoarea adoptării Bugetului acestui minister, 9 parlamentari au votat împotrivă, iar unul s-a abţinut de la vot.

În timpul audierilor parlamentare, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, a argumentat în favoarea continuării proiectului Start-up Nation.

"Start-up Nation e o poveste de succes în România. Retrezirea spiritului antreprenorial e esenţa proiectului. Legea contabilităţii ne admite pierderea. Vor fi 10.000 de proiecte anul acesta. Acum avem toate creditele necesare. Avem nevoie de Start-up Nation, pentru că avem cea mai mică medie de antreprenoriat din UE", a afirmat ministrul pentru Mediul de Afaceri.

Citește și: USR cere demisia lui Tudorel Toader: Gest inadmisibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel