Prinşi de poliţie când încercau să vândă arme

Foto ilustrativ / Pixabay
Foto ilustrativ / Pixabay

Doi bărbaţi au fost prinşi de către poliţişti când încercau să vândă arme. 

În zilele de 8 şi 9 iulie a.c., poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au prins în flagrant delict două persoane, în judeţele Argeş şi Prahova, care ar fi deţinut ilegal şi ar fi încercat să comercializeze două arme neletale, din categoria celor supuse autorizării.

Astfel, un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Prahova, ar fi deţinut, în mod ilegal, în perioada aprilie-iulie 2021, o armă lungă neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniţie aferentă, pe care pe care ar fi încercat să o comercializeze, pentru 1.500 de lei.

De asemenea, un alt bărbat, de 52 ani, din judeţul Argeş, ar fi deţinut, în mod ilegal, în perioada mai-iulie 2021, o arma lungă, neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniţie aferentă, pe care pe care ar fi încercat să o comercializeze, pentru 1.200 de lei. Faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate, pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Reţinut pentru 24 de ore, cercetat de poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru încălcarea ordinului de protecţie

La data de 10 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 30 de ani, din Bistriţa, care nu respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis împotriva sa. Din verificările efectuate, a reieşit faptul că nu ar fi păstrat o distanţă minimă de 50 m faţă de mama sa şi faţă de locuinţa acesteia, aşa cum este stabilit prin ordinul de protecţie, de către Judecătoria Bistriţa. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de către poliţiştii din Biroului de Ordine Publică pentru săvârşirea infracţiuni de încălcarea ordinului de protecţie.

* * *

Ordin de protecţie şi dosar penal pentru protejarea unei femei agresată de soţ

La data 10 iulie a.c., în urma unei intervenţii la un scandal în familie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru violenţă în familie. Din verificările efectuate a reieşit că, un bărbat de 53 de ani, din Bistriţa-Bârgăului, care se afla în locuinţa comună împreună cu soţia, cel mai probabil din cauza consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, ar fi agresat-o. Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie, iar cercetările sunt continuate în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel