Primul supermarket din România în care nu mai scanezi produsele și nu mai stai la coadă. Unde se deschide magazinul autonom

Foto: Freepik
Foto: Freepik

În România se deschide primul supermarket la care nu mai e nevoie să scanezi produsele ori să stai la coadă.

Un cunoscut lanț de supermarketuri deschide primul magazin autonom din România, unde clienții nu vor mai fi nevoiți să scaneze produsele ori să stea la coadă. 

„Ducem experiența cumpărăturilor la următorul nivel. În primul magazin complet autonom PENNY, intri, îți rezolvi rapid lista de cumpărături și plătești la final, fără să petreci timp la casa de marcat. Alege-ți produsele preferate din selecția noastră și pune-le fără griji direct în sacoșa ta, pentru că articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui sistem de camere smart, amplasate în magazin.

CITEȘTE ȘI          -        Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video

Poți oricând să plasezi produsele înapoi la raft, iar acestea se vor scădea automat de pe bon. Chiar dacă nu vei reuși sa plasezi produsele la locul lor, sistemul își va menține funcționalitatea iar produsele nu vor apărea pe bon“, a transmis retailerul.

După ce clienții iau produsele de pe raft, aceștia nu trebuie decât să se apropie de casa de marcat, care va afișa instant pe ecran toate produsele. Procesul este automatizat, iar oamenii care se răzgândesc în privința produselor le pot pune înapoi pe raft, iar sistemul le va scoate și de pe listă.

Magazinul autonom va fi deschis în București de lanțul Penny. 

Penny Market este un retailer de tip discount, parte a grupului german REWE, care activează pe piața europeană, inclusiv în România. Fondată în 1973 în Germania, compania s-a extins rapid, oferind produse alimentare și nealimentare la prețuri accesibile. Conceptul de bază al Penny se concentrează pe eficiență, oferind o gamă restrânsă de produse, dar de calitate, majoritatea sub mărci proprii. Astfel, Penny își propune să satisfacă nevoile zilnice ale clienților săi, menținând totodată prețuri competitive prin optimizarea costurilor operaționale și logisticii.

În România, Penny Market și-a deschis primul magazin în 2005 și de atunci a continuat să se extindă semnificativ. Cu peste 300 de magazine deschise pe întreg teritoriul țării, Penny se remarcă printr-o prezență puternică în mediul rural și urban, adaptându-se nevoilor și preferințelor consumatorilor locali. Retailerul pune un accent deosebit pe susținerea producătorilor locali, oferind o gamă variată de produse românești și promovând astfel economia locală. Penny se angajează, de asemenea, în diverse proiecte de responsabilitate socială, vizând protecția mediului și sprijinirea comunităților în care operează.

Penny Market își propune să inoveze constant, adaptându-se tendințelor de pe piață și preferințelor în schimbare ale consumatorilor. Recent, compania a investit în modernizarea magazinelor sale, introducând soluții tehnologice avansate pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături. De asemenea, Penny a dezvoltat o platformă de comerț electronic pentru a răspunde cerințelor clienților săi din era digitală. Cu o strategie axată pe sustenabilitate și inovație, Penny Market continuă să fie un jucător important pe piața de retail din România și din Europa.

CITEȘTE ȘI        -      Gest remarcabil făcut de o româncă într-un supermarket din SUA / „Dumnezeu să te binecuvânteze!“ / video viral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel