Primul blat de la Euro 2012?

Rusia şi Polonia au încheiat la egalitate în cel de-al doilea meci al zilei de la Euro 2012. Primele 60 de minute s-au jucat la intensitate maximă, însă după golul egalizator al Poloniei ceva a părut să se fi rupt în jocul celor două echipe.

Ruşii şi polonezii s-a mulţumit cu egalul, un scor care complică ecuaţia calificări din Grupa  A de la Euro. În ultimele 20 de minute niciuna dintre echipe nu părea că mai doreşte să atace, chiar dacă aveau ocazia. În  istoria turneelor finale au mai existat astfel de partide în care jucătorii s-au înţeles între ei pentru a se califica împreună la egal.

Egalul din această seară păstrează suspansul până în ultima etapă. Situaţia în grupă se prezintă în felul următor: Rusia 4 puncte, Cehia 3 puncte, Polonia 2 puncte şi Grecia 1 punct.

În ultima etapă avem Rusia-Grecia şi Polonia Cehia. Polonezii nu au altă opţiune decât victoria în faţa cehilor, în timp ce ruşii se mulţumesc si cu un egal în faţa Greciei. Lucrurile s-ar putea însă complica dacă Grecia reuşeşte să învingă Rusia şi Polonia nu câştigă cu Cehia. În această ecuaţie, jucătorii celor două echipe ar putea regreta faptul că nu au riscat mai mult în această seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel