Primăria Capitalei: Microbiștii de la CE – UEFA 2020, gratuitate pe mijloacele de transport în comun STB

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat astăzi un proiect de hotărâre prin care sunt acordate facilităţi la transportul public local de suprafaţă pentru participanţii la Campionatul European de fotbal – UEFA 2020, în conformitate cu prevederile contractului cu Oraşul Gazdă pentru Campionatul European dar şi ale Ghidului Oraşului Gazdă. 

Potrivit proiectului de hotărâre, personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) şi deţinătorii de bilete la meciuri vor beneficia de transport public gratuit pentru a acorda un suport tehnic real în organizarea şi desfăşurarea celor 4 meciuri programate pe stadionul Arena Natională.

Mai exact, toti deţinătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicaţia UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23:59 şi ziua următoare.

Personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) va beneficia de această facilitate pe toată perioada organizării campionatului UEFA EURO 2020, în funcţie de programul de lucru, în baza legitimaţiei oficiale pentru personalul acreditat UEFA.

Facem precizarea că în acest moment este aprobată prezenţa a aproximativ 12.500 de spectatori/meci.

Campionatul European de Fotbal "UEFA EURO 2020" - (Euro 2020) reprezintă unul dintre cele mai importante şi prestigioase evenimente sportive la nivel european şi mondial, fiind implicate cele mai bune echipe de fotbal din Europa.

Ediţia din 2020, amânată în noul context epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021 şi este o competiţie cu totul specială, desfăşurată simultan în 11 oraşe europene, marcând, printr-un format unic în istoria sa, împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

Pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel