Primari USR și ai PMP, la PNL: "O surpriză extrem de plăcută"

Liga Aleșilor Locali  / Sursa foto: Facebook PNL
Liga Aleșilor Locali / Sursa foto: Facebook PNL

Doi primari, de la USR și PMP, au ajuns în rândurile liberalilor.

Doi primari aleşi din partea USR şi unul de la PMP au fost prezenţi ca invitaţi în delegaţia liberală care a participat la Liga Aleşilor Locali PNL, a declarat, luni, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Neamţ, George Lazăr.

"Am o strânsă relaţie de prietenie cu ei"

"O surpriză extrem de plăcută a fost prezenţa la această întâlnire, în calitate de invitaţi, a primarilor nemţeni de la Săbăoani, Florin Vîrgă, de la Tazlău, Ion Nechita, şi de la Gârcina, Mihai Gavril Gonţaru. Am o strânsă relaţie de prietenie cu ei, sunt oameni tineri care împărtăşesc valorile de dreapta, cu un puternic profil liberal şi care sunt interesaţi de dezvoltarea comunelor pe care le conduc. Sunt convins că împreună cu ei şi cu colegii liberali, consolidăm o puternică echipă, care construieşte viitorul în judeţul Neamţ", a precizat George Lazăr, scrie Agerpres.

Din delegaţia PNL Neamţ au făcut parte toţi primarii liberali, consilierii judeţeni, cei doi subprefecţi, senatorul Eugen Ţapu-Nazare şi preşedintele organizaţiei, secretarul de stat George Lazăr.

"Prezidată de premierul Nicolae Ciucă şi de prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur, activitatea s-a centrat pe mecanismele principalelor programe de dezvoltare aflate în derulare: Programul Naţional de Investiţii 'Anghel Saligny' şi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. De asemenea, au fost discutate şi toate celelalte axe de finanţare posibile, pentru ca toate fondurile europene puse la dispoziţie să fie atrase şi folosite. Miniştrii Guvernului Ciucă au oferit primarilor toate explicaţiile solicitate, astfel încât programele de dezvoltare a comunităţilor să fie accelerate şi implementate cât mai rapid", a adăugat George Lazăr.

Liderul PNL Neamţ a salutat alegerea lui Dan Motreanu în funcţia de prim-vicepreşedinte şi a subliniat că acest fapt dovedeşte seriozitatea şi maturitatea PNL. 

Ce a declarat Nicolae Ciucă, la Liga Aleșilor Locali PNL

"Programul de Guvernare 2021-2024 al Coaliției pentru reziliență, dezvoltare și prosperitate a fost elaborat în scopul de a construi o societate coezivă, care să beneficieze de îmbunătățirea sistemului de educație și sănătate, de reducerea inegalităților dintre bărbați și femei, dintre mediul urban și rural, care să conducă la promovarea unei societăți deschise, în care cetățenii se pot simți apreciați și sprijiniți.

În primele 6 luni de guvernare, am demarat acțiuni concrete pentru realizarea tuturor obiectivelor din Programul de Guvernare. Pas cu pas, ne apropiem de atingerea rezultatelor propuse, multe dintre acestea fiind obținute prin eforturile Guvernului pe care îl conduc și ale Ministerelor, ce au lucrat intens în ultimele luni pentru nu irosi șansele unice pe care România le are în acest moment pentru a se dezvolta și a moderniza.

Astăzi, după 6 luni de guvernare, avem cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană și peste 90 de miliarde de euro la dispoziție pentru dezvoltarea și modernizarea României. România este o țară sigură, cu cele mai puternice garanții de securitate, care se dovedesc a fii cu atât mai importante cu cât la granița noastră invazia militară rusă a generat un război devastator", a spus Nicolae Ciucă. Citește mai departe >>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel