Palatul Buckingham a reacționat: Amintirile pot fi diferite

Instagram @sussexroyal
Instagram @sussexroyal

Palatul Buckingham a reacționat la interviul Prințului Harry și al soției sale, Ducesa de Sussex, acordat realizatoarei Oprah Winfrey.

Palatul Buckingham a dat o publicității o informare prin care familia regală spune că a fost întristată de provocările pe care cei doi, Prințul Harry și Meghan, Ducesa de Sussex, au fost nevoiți să le înfrunte. Problemele descrise în interviu sunt considerate „îngrijorătoare și familia le va răspunde personal”, precizează Digi24.

Casa regală nu se distanțează în declarații de cuplu și de copilul lor. „Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”, scrie în comunicatul Palatului. Aceștia au mai precizat că „amintirile pot fi diferite”, făcând referire la momentele precizate de Ducesa de Sussex în interviul cu Oprah Winfrey. Tot Palatul a ținut să precizeze că problemele vor fi luate în serios

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au oferit un interviu realizatoarei TV, Oprah Winfrey, în care au discutat deschis problemele pe care cei doi le-au înfrutat în relația cu familia regală britanică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel