Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Prețuri bilete teatru, în Occident. Bianca Ionescu: M-a șocat! Am experimentat pe propria piele

Opera Viena
Opera Viena

Bianca Ionescu, director general al Teatrului Naţional de Operetă, a discutat în cadrul interviului DCNews despre prețurile care sunt practicate în Occident, dar și despre surpriza pe care a avut-o la Viena, în momentul în care și-a cumpărat un bilet la un spectacol.

"La noi, biletele sunt aproximativ între 30 şi 80 de lei. În Occident, sunt mari. Am vrut să îmi iau bilet la Cocoşatul de la Notre Dame şi cel mai ieftin bilet era 50 de euro. La Londra, am ajuns să îmi iau bilet, pe un un rând destul de departe de scenă, cu 170 de lire. Foarte scump! Asta e.. Am vrut să îl văd, am plătit, mi l-am luat. Dar nu pot să compar. La noi, dacă ai bilete pe care eşti obligat să le vinzi în limita a 100 de bucăţi, cu 7 lei, pentru că aşa e pe categorii sociale, normal că vine cineva la casă şi spune "Cât? 7 lei? Cum 7 lei, e foarte puţin?". Sunt şi astfel de bilete", a spus Bianca Ionescu.

"O chestie care m-a şocat"

"Am văzut, la Viena, o chestie care m-a şocat, în sensul bun. Am experimentat pe propria pielea. Am cumpărat un bilet la spectacolul Elisabeth şi mi s-a oferit în bilet o cină la un restaurant. Venea şi te lua taxiul de la hotel. Primeai şi un bilet la Muzeul Sisi. Era un pachet. Primeai şi un pahar de şampanie, în acelaşi bilet pe care îl cumpărai de la hotelul la care stăteai. Este excepţional! Este un lucru jos pălăria! Ne dorim ca, la un moment dat, să putem face şi noi genul acesta de surprize", a povestit Bianca Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel