Premierul Marcel Ciolacu își pune mandatul pe masă pentru măsurile fiscale. ”Cine nu-și asumă răspunderea să depună moțiune!”

Marcel Ciolacu. Inquam Photos/ Octav Ganea
Marcel Ciolacu. Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu își pune mandatul de masă pentru măsurile de austeritate. 

UPDATE: ”Cine nu-și asumă răspunderea (pe măsurile de austeritate n.r.) să depună moțiune” ar fi fost ieșirea nervoasă a lui Marcel Ciolacu în ședința PSD. 

În ședința PSD de astăzi s-a votat, în unanimitate, ca premierul Marcel Ciolacu să-și pună mandatul pe masă pentru măsurile-fiscal bugetare, numite de austeritate, dar măsuri pe care nu le cunoaștem decât parțial și pe surse. 

Conform Antena 3, Guvernul își va angaja răspunderea în a doua săptămână de la începerea sesiunii parlamentare. Amintim că prim-ministrul tocmai s-a întors de la Bruxelles, acolo unde a vorbit despre situația economică a României și despre deficitul bugetar angajat de 4,4%. 

Pe surse, se vorbește despre un impozit de 20% pe pensiile speciale, dorit de Bruxelles, nu de 15% așa cum s-a vehiculat în spațiul public. 

Al doilea subiect pe agendă ar fi fost cel al primarului din Crevedia. Marcel Ciolacu ar fi spus, în calitate de președinte al partidului, că nu are ce căuta în PSD un primar care nu știe ce se întâmplă la el în localitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel