Ciolacu răspunde atacurilor lansate de Alianța Dreapta Unită: "Nu puteți să fiți ipocriți și aberanți"

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a răspuns atacurilor de duminică ale Alianței Dreapta Unită, după ce nu a putut să se înregistreze la Biroul Electoral Central din cauza situației de la conducerea PMP, acuzându-l că s-ar fi opus înscrierii.

„Astăzi, BEC a respins înscrierea Alianței Dreapta Unită. Acuzațiile au fost îndreptate către dvs.”, a transmis moderatoarea emisiunii de la Digi 24, Lili Ruse.

„Îmi cer scuze, nu am urmărit. (...) Nu am comentat niciodată de când sunt om politic nicio decizie a niciunui magistrat, nicio decizie a Curții Constituționale. Așa se apără statul de drept. Cei care acuzau până acum că PSD acoperă corupții, că PSD nu știu ce face... nu poți să fii liderul opoziției doar prin ură și doar să fii contra PSD-ului. Trebuie să și construiești ceva”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Judecătorii au decis

„Din BEC fac parte șapte judecători de la Înalta Curte. S-a apucat Ciolacu să-i sune pe cei șapte? Nici nu știu cum îi cheamă. (...) Se face prin vot. Nu am vorbit cu reprezentantul PSD, fiecare își face treaba lui. Cei șapte judecători de la Înalta Curte au decis. PSD-ul nu mai are voie să sesizeze o ilegalitate?”, a adăugat Ciolacu.

Opoziția trebuie apărată... cu limită

„Am ajuns să împărțim dreptatea la televizor, dar să spunem că noi apărăm statul de drept? În ce logică am intrat? Eu înțeleg că sunt în opoziție, că trebuie să fii îngăduitor cu opoziția, să ai grijă de opoziție, dar nu puteți să fiți ipocriți și aberanți! Cum să mă acuzi pe mine că reprezentantul PSD a depus o sesizare? E avocat omul... a depus, iar judecătorii au decis”, a mai spus premierul.

„Am înțeles că e din cauza partidului PMP, cine conduce PMP-ul. Sunt eu responsabil de cine conduce PMP-ul?”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel