Centura Sighişoarei, incertă. Corina Creţu: păcat că nu s-au depus mai multe eforturi

Comisarul european Corina Creţu, candidat la europarlamentare din partea partidului PRO România, declară că proiectul centurii municipiului Sighişoara are un statut incert, subliniind că este păcat că nu s-au depus mai multe eforturi. Creţu a postat pe pagina sa de facebook şi fotografii de la întâlnirea pe care a avut-o sâmbătă cu reprezentanţii Partidului Uniunii Independente pentru Sighişoara (UIPS).

"Am avut, astăzi, o întâlnire foarte productivă cu sighişorenii, care s-au arătat preocupaţi de soarta cetăţii lor. Îmi pare rău că luptele politice au stagnat dezvoltarea Sighişoarei, care este o comoară - nu doar pentru România, ci pentru întreaga Europă. Cred că autorităţile locale trebuie să se implice mai mult, pentru că fonduri există. Spre pildă, fondurile europene au permis îmbunătăţirea legăturilor feroviare dintre Sighişoara şi Coşlariu (201 milioane euro). Dar, tot în ceea ce priveşte transporturile, din păcate proiectul centurii Sighişoarei are încă un statut incert. E păcat că nu s-au depus mai multe eforturi în acest sens. Sunt convinsă că echipa pe care am întâlnit-o astăzi aici poate promova proiectele importante pentru Sighişoara. Mult succes tuturor!", afirmă Corina Creţu, în mesajul postat pe facebook.

UIPS este al doilea partid ca pondere în acest municipiu, raportată la numărul de consilieri locali obţinuţi la scrutinul din iunie 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel