EXCLUSIV  Povestea din spatele pozei cu pompierul cu mâinile arse, după explozia de la Crevedia. ”N-ai avut mănuși?”. Ministrul Predoiu: Îmi dădeau lacrimile - VIDEO

foto Facebook
foto Facebook

Pe rețelele sociale, o fotografie cu un pompier aflat în ambulanță, cu mâinile bandajate, a devenit virală. Ministrul Cătălin Predoiu a vorbit cu respectivul pompier, rănit în urma exploziei de la Crevedia. 

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, l-a întrebat pe pompierul cu mâinile arse în urma intervenției din Crevedia: ”De ce, n-ai avut mănuși?”. ”Mi-a spus: nu, d-le ministru, dar vara transpiră mâinile și le mai dai jos. Omul a recunoscut: le-am mai dat jos să ne mai ștergem pe mâini, să stăm puțin fără ele. Dacă pe el l-a prins explozia în acel moment fără mănuși, el mi-a explicat, ei știu cum să se ferească. Primul lucru pe care-l fac este să ducă mâinile pe față să-și protejeze căile respiratorii. Căile respiratorii sunt importante. Deliberat și-au expus mâinile, nu că n-au avut mănuși, au avut”. 

”Așa poți să judeci foarte simplu, birocratic, stând pe scaun, uitându-te pe hârtii. Ce scrie aici? Scrie că pompierul trebuie să țină mănușile în mâini permanent. Bun! A avut mănuși? A avut! Deci cine e de vină? El, că și le-a dat jos. Dacă te uiți strict pe hârtii, poți să spui că așa e. Și acum ce să faci? Să-l sancționezi? El își risca viața acolo și a zis că-și dă 15 secunde mănușa jos. Nu s-a inventat mănușa cu răcitor. Omul s-a culcat la pământ și și-a pus mâna pe față. A știut ce a făcut, dar și-a expus mâinile. Omul îmi spunea că vrea să se întoarcă înapoi. Eu nu sunt ușor de impresionat, dar îmi dădeau lacrimile, când mi-a spus că ”vreau să scap de astea să mă întorc acum înapoi”. Nu înfloresc, nu exagerez, nu mint” a spus Cătălin Predoiu. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel