Porumb (PNL), după ce Armand i-a luat atribuțiile: Sper că va gândi să nu ne jucăm!

foto Facebook: Ramona Porumb
foto Facebook: Ramona Porumb

Viceprimarul PNL Ramona Porumb a rămas, miercuri, 2 iunie 2021, fără atribuții, din decizia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în urma unui comunicat PNL. 

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, se pare că a fost deranjată de poziția PNL Sector 1 și, prin urmare, i-a luat viceprimarului PNL Ramona Porumb toate atribuțiile ce i le delegase în urmă cu puțin peste o lună. 

Din 2 iunie 2021, de la ora 14:23, a fost revocată delegarea atribuțiilor decisă în 27 aprilie 2021 către liberala Ramona Porumb. Acea delegare venea după o negociere între consilierii USR PLUS și PNL pentru bugetul Sectorului 1 și a fost semnată cu doar o zi înainte de votarea bugetului Sectorului 1. Până ieri, Ramona Porumb a avut puteri sporite prin dispoziție de primar, ea fiind delegată să coordoneze și să verifice activitatea a șase direcții din primărie, dar și să semneze orice documente legate de aceste structuri administrative. 

Vezi aici mai mult: Armand și-a luat atribuțiile înapoi de la vicele PNL. Lovitură după ”trocul” pentru buget

Decizia lui Clotilde Armand a venit după un comunicat al PNL, după cum a spus și Ramona Porumb într-o intervenție de la Antena 3.

Vezi și: PNL, revoltă împotriva lui Clotilde Armand. Primăriţa, acuzată de ameninţări, jigniri şi calomnii

”Totul a plecat de la un comunicat PNL cu privire la criza gunoaielor din Sector și că cetățenii ne solicită soluții și rezolvări rapide. Doamna primar a fost deranjată, am discutat ulterior despre acest lucru, s-a încheiat totul într-un mod amiabil, discuția noastră, după care m-am trezit la propriu cu o dispoziție prin care mi se retrăgeau toate atribuțiile.” a spus Ramona Porumb, la Antena 3. ”În spiritul parteneriatului, pentru că, așa cum știm cu toții, doamna primar este primar al Sectorului 1, cu sprijinul echipei PNL Sector 1, sper că va gândi să nu ne jucăm de-a administrația la Sectorul 1, să nu facem după bunul plac de la o zi la cealaltă și să gândim totul în spiritul parteneriatului și a rezolvării problemelor din sector”. 

Despre ruperea parteneriatului cu USR PLUS, Ramona Porumb spune că, din punctul de vedere al PNL, la momentul acesta, ”protocolul rămâne în continuare semnat, încheiat”. Astăzi, PNL Sector 1, în ședința de Consiliu Local, s-a abținut la proiectele de pe ordinea de zi, în semn de protest. ”Nu se dă dovadă de responsabilitate în acest parteneriat” consilieră liberala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel