Portarul Romain Salin, în lotul lui Rennes pentru meciul cu CFR Cluj

Portarul Romain Salin s-a refăcut după o accidentare şi este în lotul lui Rennes pentru meciul de joi cu CFR Cluj, din Europa League, a anunţat miercuri clubul francez.

În mod obişnuit rezervă, Salin are şanse mari să fie titular joi, în condiţiile în care titularul obişnuit între buturile lui Rennes, Edouard Mendy, a fost eliminat în startul meciului de 24 octombrie dintre cele două echipe, câştigat cu 1-0 de campioana României. Cum Salin era atunci accidentat, după eliminarea lui Mendy antrenorul Julien Stephan l-a trimis pe teren pe foarte tânărul goalkeeperul Pepe Bonet (16 ani).

Partida CFR Cluj - Rennes va avea loc joi, 7 noiembrie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, de la ora 19:55, în Grupa E a Europa League.

CFR Cluj a învins-o pe Rennes cu 1-0 în partida tur, încheiată cu trei eliminări, Susic de la clujeni, Mendy şi Camavinga de la Rennes, toţi suspendaţi pentru partida din Gruia.

În altă ordine de idei, Liga de fotbal profesionist (LFP) din Franţa a decis că meciul Nimes - Rennes, din etapa a 12-a a campionatului, care nu s-a putut disputa din cauza ploii torenţiale, va avea loc pe data de 15 ianuarie.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel