Portarul Gianluigi Buffon a dezvăluit motivele plecării de la PSG

Portarul Gianluigi Buffon a explicat, în timpul unei emisiuni la o televiziune italiană, că dorul de familie a fost motivul pentru care a părăsit clubul francez Paris Saint-Germain, vara trecută, pentru a reveni la Juventus Torino, relatează L'Equipe.

Buffon, 41 ani, a motivat mai întâi pasul făcut către campioana Franţei: Am plecat la Paris pentru că nu putem refuza o asemenea propunere sportivă şi economică din partea PSG-ului. Când un club îţi face o asemenea propunere la 40 de ani, este de asemenea o mândrie. Voiam să trăiesc o experienţă diferită şi să ies din zona mea de confort.

Cerberul italian a explicat apoi că dorul de familie l-a făcut să revină în Italia, la Bătrâna Doamnă: Într-o seară, am decis singur să revin la Juve, după ce mi-am spus: 'La 41 ani, ce faci tu singur la Paris, în timp ce familia este în Italia?' Am forţat mâna PSG-ului şi când Juventus mi-a făcut o ofertă care mi s-a părut justă, am acceptat-o imediat.

La PSG, portarul italian a câştigat un titlu şi Supercupa Franţei.

Buffon a jucat în cariera lui la Parma, Juventus şi PSG, iar la naţionala Italiei a strâns 176 de selecţii şi a contribuit la câştigarea titlului mondial în 2006. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel