Ponta: Nu voi mai vorbi niciodată cu Traian Băsescu

basescu
basescu

Într-un interviu acordat, luni seara, premierul Victor Ponta a declarat  că a încercat să coabiteze cu preşedintele Traian Băsescu, dar nu se poate. Şeful Executivului a răspuns astfel unei întrebări adresate de un cititor pe pagina de Facebook a RTV.NET.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că nu va putea coabita cu preşedintele Traian Băsescu în cazul în care acesta va reveni la Palatul Cotroceni după referendum, răspunzând astfel unei întrebări adresate de Alexandru Toma pe pagina de Facebook a RTV.NET.

 "În mod sigur, dacă Traian Băsescu, prin voinţa poporului va reveni la Cotroceni, Crin Antonescu a anunţat deja (că se retrage din viaţa politică n.red.) eu nu cred că putem să coabităm. Eu am încercat. Am încercat în cele 45 de zile de mandat ca prim-ministru. Eu am încercat să coabitez cu Traian Băsescu. E imposibil", a spus Victor Ponta la România TV.

"Indiferent de lucrurile care ne-au despărţit, eu am încercat să mă port normal, constituţional, instituţional, european cu preşedintele Traian Băsescu. Răspunsul domniei sale a fost cel mai dâmboviţean răspuns posibil, adică mi-a înscenat chestia aia cu plagiatul", a spus Ponta la RTV.

 Întrebat dacă a mai discutat cu şeful statului în ultima perioadă, premierul a răspuns negativ, precizând că nici nu va mai discuta vreodată cu acesta.

 "Nu şi nici nu voi mai vorbi vreodată. Niciodată. Mă rog, dacă ne întâlnim la evenimente oficiale, dar să vorbesc cu un om care se uită în ochii mei şi între timp îmi bagă cuţitul în spate, nu ae absolut niciun rost. Cu asemenea oameni nu ai cum să vorbeşti, dincolo de lucrurile de politeţe", a spus Ponta.

 Traian Băsescu a declarat vineri, în discursul din Parlament de la suspendarea sa din functie de către Parlament, că în cazul în care va reveni la Palatul Cotroceni, nu îi va mai acorda niciodată mandatul de premier lui Victor Ponta, chiar dacă USL câştigă alegerile din toamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel