Ponta: „Vom realoca bani din alte părți pentru pensii și salarii”

Victor Ponta (5)
Victor Ponta (5)

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Iaşi, că Guvernul va realoca din alte părți fondurile necesare pentru pensii, salarii, indemnizaţii şi funcţionarea instituţiilor statului, până la sfârşitul anului.

[caption id="attachment_241646" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

„ Avem bani pentru pensii, salarii, indemnizaţii şi pentru funcţionarea instituţiilor statului, dar realocându-i din alte părţi ”, a afirmat, într-o conferinţă de presă, premierul Victor Ponta.

Acesta a reclamat că s-a ajuns în această situaţie pentru că fostul Guvern a construit bugetul doar pentru primele zece luni ale anului.

„ Guvernul trecut a considerat că anul 2012 are doar zece luni, însă obligaţia mea este să asigur funcţionarea tuturor instituţiilor statului până la sfârşitul anului 2012 ”, a declarat Ponta, subliniind că sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizaţii şi alte cheltuieli necesare bunei funcţionări a instituţiilor statului.

Întrebat dacă a ştiut de la început despre această situaţie, premierul Victor Ponta a declarat că a descoperit pe parcurs toate acele fonduri pe care fostul Guvern nu le-a prevăzut.

„ Am descoperit pe parcurs toate acele fonduri pe care fostul Guvern nu le-a prevăzut. Există două explicaţii pentru aceasta, şi anume ori fostul Guvern a alcătuit un buget nerealist, ca să nu spun fals, ca să arate instituţiilor internaţionale că: „ iată, am adoptat bugetul şi e bine ”, ori s-au gândit că nu vor mai fi ei la guvernare şi atunci va veni altcineva care va rezolva situaţia ”, a mai spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel