Guvern Ponta 4, vot, luni în Parlament

Premierul Victor Ponta a precizat, vineri, că luni va cere un vot Parlamentului pentru noua structură guvernamentală.

Pregătim proiectele de acţiuni guvernamentale pentru care vom cere un nou vot Parlamentului, pentru noua structură, luni. Azi este important un singur lucru - care sunt acţiunile prioritate pe care dorim să le promovăm în 2015-2016 la nivel guvernamental şi la nivel parlamentar. Asta cred că este de interes public şi astăzi trebuie să stabilim în coaliţia de guvernare, împreună cu colegii mei de la UNPR, PC, PLR, pentru ce şi care sunt priorităţile noastre de guvernare şi parlamentare 2015-2016, a precizat Ponta.

Întrebat dacă în cadrul coaliţiei se va discuta şi despre împărţirea ministerelor, premierul a replicat: Azi nu.

Citește și: Noua echipă a lui Victor Ponta. Răzvan Dumitrescu dezvăluie lista miniștrilor din Guvernul Ponta IV

De asemenea, întrebat despre mesajele pe care social-democraţii le transmit prin intermediul comunicatelor presă cu privire la necesitatea separării funcţiei politice de cea administrativă în PSD şi dacă se simte vizat, Ponta a răspuns că datoria sa este de a prezenta Parlamentului săptămâna viitoare bugetul.

Eu simt că am o datorie faţă de toţi cetăţeni României. Să prezint săptămâna viitoare în faţa Parlamentului în primul rând ce ce întâmplă cu salariile, pensiile, investiţiile, funcţionarea instituţiilor statului, deci bugetul României. Aceasta cred că este obligaţia mea faţă de cetăţenii României şi, de asemenea, de a prezenta acţiunile prioritate ale Guvernului şi ale coaliţiei pentru perioada 2015-2016, a mai spus Victor Ponta, înainte de începerea ședinței de Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel