Ponta: Georgescu nu mai rămâne la Finanțe după alegeri

florin_georgescu dc
florin_georgescu dc

Premierul Victor Ponta a declarat că Florin Georgescu va părăsi ministerul Finanțelor după alegerile parlamentare din decembrie.

Prim-ministrul spune că și-ar dori ca Florin Georgescu să-și continue mandatul și după nouă decembrie, dar, a eșuat în a-l convinge să rămână în cabinetul său. ”Nu vă ascund că, dacă aş putea, l-aş convinge pe Florin Georgescu să rămână ministrul Finanţelor, dar nu va rămâne. A venit pentru mine cele şase luni, aşa încât în viitoarea formulă a Guvernului, într-o altă structură decât cea actuală, în mod sigur vor fi şi miniştri din actualul Cabinet, dar - ca la echipa de fotbal - nu are nimeni locul asigurat, decât în baza performanţelor sale,” declară Victor Ponta.

Potrivit șefului Guvernului, dacă USL va câștiga majoritatea la parlamentare, actualul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, își va păstra funcția. Totodată, premierul a menționat că va încerca să-l convingă și pe Raed Arafat șă rămână la conducerea ministerului Sănătății. ”Daniel Constantin nu este inamovibil, dar Ministerul Agriculturii a absorbit aproape în proporţie de sută la sută fondurile europene din PAC şi s-a bătut cu Ministerul de Finanţe şi a obţinut subvenţii mai mari decât anul trecut, aşa încât cred că Daniel Constantin va continua,” afirmă prim-ministrul.

Premierul a subliniat că își dorește ca Raed Arafat să rămână la ministerul Sănătății și după legislative, dar că ”nu s-a pus niciodată problema” ca fostul subsecretar de stat să se înscrie în PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel