Ponta: Eu cu Băsescu am căzut de acord. Apoi el a făcut glume de cartier

Victor Ponta - Traian Basescu
Victor Ponta - Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, la Realitatea TV, că în ceea ce privește propunerea lui Van Rompuy el și Traian Băsescu au fost de acord că este inacceptabilă, iar apoi președintele a avut ieșiri publice strict de campanie cu ironii de doi bani și glume de cartier.

Nu există, din câte am discutat în particular cu preşedintele, şi din ce a declarat abia astăzi, nicio diferenţă majoră între punctele noastre de vedere. Amandoi am fost de acord că nu putem accepta propunerea Van Rompuy, pentru noi ar fi o catastrofă. Am aflat azi că sunt şanse ca punctul 45 din proiectul de buget UE care lega viitoarele alocări de absorbtia fondurilor să fie scos.

Unde s-a rupt intelgerea? După ce am fost la preşedinte şi am anunţat că merge preşedintele şi nu vom accepta propunerea Van Rompuy, după 2-3 zile, preşedintele a avut 2-3 ieşiri publice strict de campanie. A avut ironii de 2 bani. Nu cred că se preta să faci glume de cartier, de autobază, ne-a arătat că nu mai el e deştept şi noi toţi suntem proşti. El vrea să fie şi şeful de campanie a PDL dar şi un preşedinte care să reprezinte România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel