Ponta discută în Guvern ”scrisoarea unei profesoare” pentru elevii dintr-a opta

Premierul Victor Ponta a discutat în ședința extraordinară de guvern de sâmbătă problemele ridicate de o profesoară, printr-o scrisoare deschisă în care își cere scuze elevilor de clasa a 8-a.

Citește și: REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014 EDU.RO: Vezi notele pe județe

Premierul Victor Ponta a discutat în ședința de Guvern problemele ridicate de o profesoară de română după Evaluarea Națională din această săptămână. Scrisoarea punctează problemele din Educație și ar trebui ca specialiștii din Ministerul Educației să le rezolve, a opinat primul-ministru.

”Copiii fac lucruri necesare la școală, dar și multe lucruri nenecesare. Îi chinuim mult dacă îi obligăm să învețe lucruri inutile”, a spus Victor Ponta.

Scuze pentru elevi

O profesoară de limba română, Carmen Stoica, care a fost implicată în examenul național pe care l-au dat elevii, a scris câteva rânduri despre ce s-a întâmplat la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014. 

În urma acestui examen, profesoara le cere iertare elevilor pentru sistemul de învățământ din țara noastră. Carmen Stoica a scris despre subiectele pe care copiii le-au primit la proba de limba română și a arătat de ce acestea nu au avut nicio legătură cu ceea ce au învățat copiii. Profesoara le cere iertare copiilor pe care îi va vedea cu ochii în lacrimi în momentul în care vor afla rezultatele obținute la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014.

Vezi aici scrisoarea profesoarei: EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Elevii de clasa a 8-a, batjocoriți la proba de limba română. Scrisoarea unei profesoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel